Leave Your Message
Produk

Produk

Proyektor Portabel C20 Full HD 1080P... Proyektor Portabel C20 Full HD 1080P...
01

Proyektor Portabel C20 Full HD 1080P...

31-01-2024 17:14:51

Kanthi chip Cortex 64-bit, proyektor iki nyedhiyakake kecepatan pangolahan sing luwih apik lan kinerja sakabèhé, saéngga operasi sing luwih lancar lan wektu nanggepi luwih cepet.Kapasitas panyimpenan internal 1GB RAM lan 8GB ngidini panyimpenan lancar kanggo presentasi, konten multimedia, lan dokumen langsung ing proyektor, ngilangi kabutuhan piranti panyimpenan eksternal.

Nakoni, nyelidiki
Rincian
C03 Portable Paling Hemat Biaya... C03 Portable Paling Hemat Biaya...
01

C03 Portable Paling Hemat Biaya...

31-01-2024 16:47:54

Model iki nggambarake proyektor portabel sing paling larang regane, nyukupi kabutuhan dhasar tanpa ngluwihi anggaran. Iku becik kanggo produksi massal, karo wektu timbal cendhak 35 dina saka desain selaras kanggo pangiriman. mesthi! Produk kita ndhukung layanan OEM, ngijini sampeyan kanggo ngatur produk miturut kabutuhan. Kajaba iku, kita nyedhiyakake garansi 12 wulan kanggo njamin kepuasan pelanggan. Kanthi desain modern lan elegan, proyektor iki minangka tambahan apik kanggo kamar apa wae. Bobot mung 0.78kg, bisa gampang digawa ing tas lan tas ransel, saéngga trep kanggo ndeleng ing ngendi wae. Iki nggawe cocok kanggo film ing njero ruangan lan latar mburi.

Nakoni, nyelidiki
Rincian
C16 720p HD Portabel Hiburan Ngarep... C16 720p HD Portabel Hiburan Ngarep...
01

C16 720p HD Portabel Hiburan Ngarep...

08-01-2024 13:57:24

Iki nggunakake layar LCD TFT 2,69 inci kanggo nyedhiyakake warna lan gambar sing berkualitas tinggi, cocok kanggo presentasi lan layar film. Desain iki ndadekake proyektor luwih entheng lan luwih gampang digawa lan diatur.

Proyektor C16 iki nduweni resolusi 720P lan ndhukung resolusi definisi ultra-dhuwur 4K. Nganyarke iki bakal nambah rincian lan kajelasan kanthi signifikan tinimbang definisi standar. Iki ngirim gambar kanthi kualitas apik nalika njaga panggunaan bandwidth sing efisien, entuk keseimbangan antarane kualitas lan efisiensi. Dilengkapi 150 ANSI lumens, C16 cocok kanggo kamar cilik surem utawa nggunakake pribadi, kayata nonton film ing ngarep, efek luwih apik ing lingkungan peteng.


Nakoni, nyelidiki
Rincian
C18 720p HD Portabel Hiburan Ngarep... C18 720p HD Portabel Hiburan Ngarep...
01

C18 720p HD Portabel Hiburan Ngarep...

08-01-2024 13:45:49

C18 720p HD Home Entertainment Portable Projector kanthi mounting, nggawe tampilan luwih profesional lan polesan, ngilangake perlu kanggo lumahing darmabakti utawa ngadeg, ngurangi keruwetan lan nggawe resik, papan liyane diatur, kanggo nambah nilai merek luwih.

Proyektor portabel C18 ndhukung resolusi 4K kanthi ukuran proyeksi 30"-120". Nyedhiyakake gambar sing cetha lan rinci, saengga cocog kanggo ndeleng film definisi tinggi, acara TV, dadi sampurna kanggo kumpul kanca ing omah kanggo hiburan, utawa nonton film ing latar mburi omah.

Nakoni, nyelidiki
Rincian
Fun karo Proyektor Nirkabel UX-C03 kanggo... Fun karo Proyektor Nirkabel UX-C03 kanggo...
01

Fun karo Proyektor Nirkabel UX-C03 kanggo...

17-04-2023 06:28:25
Proyektor Mini Portabel Anggaran Paling Apik kanggo Teater Film Ngarep UX-C03 kanthi pangilonan layar cocog kanggo sing duwe kabutuhan dhasar kanggo proyektor, kayata bocah utawa individu sing ora butuh fitur canggih. Sawiseriset lan pangembangan ekstensif , proyektor kita duwe kinerja sing stabil lan sirkulasi cepet. Sudut sing bentuke busur nganggep safety lan kaendahan. Kanthi ukuran layar maksimum 180 inci, cahya alus lan gampang ing mripat, nyediakake pengalaman ndeleng marem. kitaproduk biaya-efektifwis entuk tingkat tuku maneh sing dhuwur saka pelanggan sing wareg.
Nakoni, nyelidiki
Rincian
Proyektor UX-C11 Android 9.0/10.0 Ful... Proyektor UX-C11 Android 9.0/10.0 Ful...
01

Proyektor UX-C11 Android 9.0/10.0 Ful...

04-04-2023 01:51:54
Proyektor Multimedia LED paling apik 2023 Profesional Ultra Awet kanthi Layar 300 Inch Proyektor UX-C11 minangka produk serbaguna lan berkualitas sing cocog kanggo macem-macem aplikasi bisnis. Proyektor apik banget ing materi lan kualitas tampilan. Wis tampilan bening kristal karo padhange maksimum300 ANSI lumen lan ndhukung resolusi nganti 4K. Serangkaian media streaming sing sah lan sugih konten uga wis diinstal. Dirancang kanggo penak, bisa digunakake kanthi macem-macem cara proyeksi. We nyedhiyani chain sumber stabil, kapasitas produksi kuwat, lan support sawise-sales dipercaya. Kajaba iku, kita nawakake dhukungan OEM kanggo sing kasengsem.
Nakoni, nyelidiki
Rincian
UX-C11 Ultimate FHD Android Multimedia... UX-C11 Ultimate FHD Android Multimedia...
01

UX-C11 Ultimate FHD Android Multimedia...

29-03-2023 02:14:36
Proyektor 1080P sing cerdas lan ramping kanthi Kustomisasi kanggo para panuku sing cerdas Entuk teknologi paling anyar nganggo proyektor Android iki. 300 ANSI Lumens lan 2000: 1 kontras bisa digunakake ing jero ruangan utawa njobo. Cahya seragam lan résolusi HD lengkap uga menehi visi sing optimal kanggo pangguna. Layar proyeksi maksimal bisa nganti 300 inci. Kinerja boros panas sing apik amarga bahan cangkang ndhuwur lan radiator tabung tembaga. Antarmuka eksternal sing sugih kalebu AV, USB * 2, HD, lan kertu SD. 2.4G / 5.0G WIFI lan Bluetooth kasedhiya. Kanggo pelanggan anyar pesenan gedhe utawa cilik ditrima.
Nakoni, nyelidiki
Rincian
Proyektor Video LCD LED UX-C03 Kompak... Proyektor Video LCD LED UX-C03 Kompak...
01

Proyektor Video LCD LED UX-C03 Kompak...

28-03-2023 05:57:56
Proyektor Mini Cerah sing hemat biaya kanthi kustomisasi dhukungan Layar 120+ inci UX-C03 - proyektor kanthi kinerja biaya paling apik ing perusahaan kita! Proyektor sing bisa kanthong lan fungsional kanggo nggawa kabutuhan ing endi wae, sing laris ing saindenging jagad. Materi sing ditingkatake lan teknologi sing luwih apik kanthi kontras maksimal 1500: 1 lan 120 ANSI Lumens, menehi kualitas tampilan sing unggul dibandhingake karo proyektor 600P sing bisa dibandhingake. Nganti 180 inci saka layar gedhe wis bisa ketemu akèh-akèhé saka wong ing pasar kanggo 150+ kabutuhan proyektor layar. Ora ketompo ukuran kustomisasi batch bisa ditindakake.
Nakoni, nyelidiki
Rincian
UX-Q7 Android Smart LED Projector Wi... UX-Q7 Android Smart LED Projector Wi...
01

UX-Q7 Android Smart LED Projector Wi...

18-03-2023 01:30:17
Proyektor Portabel Mini Hot-selling kanthi dhukungan Multimedia WIFI lan Bluetooth UX-Q7 - Proyektor trendsetting anyar, dirancang ing bahan ireng lan putih apik gayane, populer karo wong enom. Tim R&D trampil kita wis nggawe desain njaba, ngasilake angka penjualan sing apik banget lan pesenan langsung. Ngalami teknologi paling anyar kanthi layar tutul responsif. Ngasilake gambar sing cetha lan jelas kanthi 4000 lumen lan rasio kontras maksimal 2000:1. Kajaba iku, kanthi speaker dual sing dilengkapi swara surround Dolby, pangguna bisa nikmati pengalaman immersive kaya bioskop. Produk kita uga ndhukung kustomisasi massal!
Nakoni, nyelidiki
Rincian
Proyektor Komersial UX-C11 1080P... Proyektor Komersial UX-C11 1080P...
01

Proyektor Komersial UX-C11 1080P...

18-03-2023 01:10:46
High Quality HD Portable Keystone Projector karo WIFI lan Bluetooth kanggo Laptop kanggo kantor Proyektor LED sing dirancang khusus kanggo rapat kantor nyambung menyang telpon kanthi cepet lan gampang. Kanthi rasio padhang lan kontras sing dhuwur, proyektor UX-C11 ngasilake proyeksi sing katon jelas sanajan ing lingkungan sing padhang. Kombinasi blok warna sing bisa disesuaikan ngidini integrasi lancar menyang ruang kantor apa wae. Kajaba iku, proyektor fleksibel lan gampang adaptasi - gampang dipasang lan diposisikan maneh supaya cocog karo kabutuhan kantor sing ganti. Kanthi versi transfer nirkabel dual 2.4G/5G, pangguna bisa nransfer file gedhe kanthi yakin.
Nakoni, nyelidiki
Rincian
UX-C03 Kualitas Kantong Warna Kulawarga... UX-C03 Kualitas Kantong Warna Kulawarga...
01

UX-C03 Kualitas Kantong Warna Kulawarga...

20-02-2023 02:35:18
Proyektor entheng kanthi versi sing bisa dipilih lan kombinasi warna kanggo hadiah tema khusus ndhukung dekoding video 1080p lan sambungan HDMI. Digunakake pangurangan gangguan lan speaker stereo. Cocog kanggo nggunakake ing ngarep lan latar mburi film wengi. Produktivitas saben wulan ing 50k +. Nyokonglayanan OEMlan 12 sasi babar pisan
Nakoni, nyelidiki
Rincian
UX-C12 Miracast FHD Portabel Paling Anyar... UX-C12 Miracast FHD Portabel Paling Anyar...
01

UX-C12 Miracast FHD Portabel Paling Anyar...

04-02-2023 06:50:34
OEM multi-versi layar casting paling sale 1080P padhange dhuwur proyektor Proyektor konfigurasi ndhuwur UX-C12 versi Miracast. Fitur fungsi enggo bareng layar nirkabel, cocok kanggo film, video game, presentations, etc ing piranti seluler. Dilengkapi resolusi 1080P asli, ndhukung padhange lumen 4k, lan 300 ANSI. Rasio kontras paling dhuwur ing 2000:1 kanthi ukuran proyeksi maksimal 300". Popular ing antarane individu lan perusahaan. Ndhukung kustomisasi lan layanan OEM. Nyedhiyani layanan garansi 12 sasi sawise adol.
Nakoni, nyelidiki
Rincian
UX-C12 Android 1080P 4K Portable Smart... UX-C12 Android 1080P 4K Portable Smart...
01

UX-C12 Android 1080P 4K Portable Smart...

04-02-2023 06:47:25

Multimedia Android 10.0 paling anyar spek dhuwur model portabel kinerja ndhuwur

Versi Android saka model paling anyar UX-C12. Résolusi fisik nyata 1080p, padhange unggul 8000 lumen, lan rasio kontras 2000:1. 2+16GB Android 10.0 sistem inbuilt. Kustomisasi fleksibel ing warna, paket, logo, lan GUI ngirit biaya kanthi pesenan massal. Macem-macem sambungan input HD, USB, AV, lan port kertu SD. We nyedhiyani layanan OEM, prodhuksi50000 bêsik saben sasi . Sample kasedhiya lan babar pisan 1 taun klebu sawise dodolan kanggo njamin kualitas.
Nakoni, nyelidiki
Rincian
UX-C12 Android 1080P 4K Portable Smart... UX-C12 Android 1080P 4K Portable Smart...
01

UX-C12 Android 1080P 4K Portable Smart...

04-02-2023 06:40:07
Versi Android saka model paling anyar UX-C12. Résolusi fisik nyata 1080p, padhange unggul 8000 lumen, lan rasio kontras 2000:1. 2+16GB Android 10.0 sistem inbuilt. Kustomisasi fleksibel ing warna, paket, logo, lan GUI ngirit biaya kanthi pesenan massal. Macem-macem sambungan input HD, USB, AV, lan port kertu SD. We nyedhiyani layanan OEM, prodhuksi50000 bêsik saben sasi . Sample kasedhiya lan babar pisan 1 taun klebu sawise dodolan kanggo njamin kualitas.
Nakoni, nyelidiki
Rincian
UX-C12 Miracast Estetika HD Portabel... UX-C12 Miracast Estetika HD Portabel...
01

UX-C12 Miracast Estetika HD Portabel...

02-02-2023 03:03:09
dhuwur luminance kacepetan cepet proyektor nirkabel mripat-keno kanggo macem-macem nggunakake UX-C12 nduweni resolusi asli 720P kanthi padhang 7500 lumen sing luar biasa, nalika ndhukung sumber konten kanthi resolusi 1920x1080P. Iki menehi gambar sing luwih padhang lan warna sing cerah kanggo pengalaman ndeleng sing unggul. C12 nawakake cara sing luwih gampang kanggo kaca kaca kanthi sambungan tanpa kabel utawa kabel. Gampang nyambung menyang piranti IOS utawa Android liwat jaringan Wi-Fi dual-band utawa mung liwat kabel USB/Lightning. Nganyarke konfigurasi lan pilihan kustomisasi kasedhiya. Hubungi kita lan pilih paramèter lan tampilan sing cocog kanggo produksi massal.
Nakoni, nyelidiki
Rincian