Leave Your Message
Produk

Produk

C20 Full HD 1080P Projector Portabel ... C20 Full HD 1080P Projector Portabel ...
01

C20 Full HD 1080P Projector Portabel ...

31-01-2024 17:14:51

Kalawan chip Cortex 64-bit na, projector ieu delivers speeds processing ditingkatkeun jeung kinerja sakabéh, hasilna operasi smoother jeung waktu respon gancang.1GB RAM sareng 8GB kapasitas panyimpenan internal ngaktifkeun neundeun lancar presentasi, eusi multimedia, sareng dokumén langsung dina projector, ngaleungitkeun sarat pikeun alat panyimpenan éksternal.

Pananyaan
Rincian
C03 Portabel Paling Hemat Biaya ... C03 Portabel Paling Hemat Biaya ...
01

C03 Portabel Paling Hemat Biaya ...

31-01-2024 16:47:54

Modél ieu ngagambarkeun projector portabel paling ongkos-éféktif kami, sampurna nyumponan kabutuhan dasar anjeun tanpa leuwih anggaran. Éta idéal pikeun produksi masal, kalayan waktos kalungguhan pondok 35 poé ti desain ngaropéa pikeun pangiriman. Tangtu! Produk kami ngadukung jasa OEM, ngamungkinkeun anjeun ngaropea produk dumasar kana kabutuhan anjeun. Salaku tambahan, kami nyayogikeun garansi 12 bulan pikeun mastikeun kapuasan pelanggan. Kalayan desain anu modéren sareng elegan, proyektor ieu mangrupikeun tambahan anu bergaya pikeun ruangan mana waé. Beuratna ngan 0.78kg, éta tiasa gampang dibawa dina kantong sareng ransel, ngamungkinkeun pikeun ningali anu gampang di mana waé. Hal ieu ngajadikeun eta cocog pikeun duanana peuting pilem indoor na backyard.

Pananyaan
Rincian
C16 720p HD Portabel Hiburan Imah... C16 720p HD Portabel Hiburan Imah...
01

C16 720p HD Portabel Hiburan Imah...

08-01-2024 13:57:24

Éta ngagunakeun tampilan LCD TFT 2,69 inci pikeun nyayogikeun warna sareng gambar kualitas luhur, cocog pikeun presentasi sareng panyayangan pilem. Desain ieu ngajadikeun projector torek jeung gampang dibawa tur nyetel.

Projector C16 ieu gaduh resolusi 720P sareng ngadukung resolusi definisi ultra-tinggi 4K. Pamutahiran ieu sacara signifikan bakal ningkatkeun detil sareng kajelasan relatif ka definisi standar. Ieu ngirimkeun gambar kualitas luhur bari ngajaga utilization rubakpita efisien, achieving kasaimbangan antara kualitas jeung efisiensi. Dilengkepan 150 ANSI lumens, C16 cocog pikeun kamar taram leutik atawa pamakéan pribadi, kayaning nonton pilem di imah, pangaruh leuwih hadé dina lingkungan darker.


Pananyaan
Rincian
C18 720p HD Portabel Hiburan Imah... C18 720p HD Portabel Hiburan Imah...
01

C18 720p HD Portabel Hiburan Imah...

08-01-2024 13:45:49

C18 720p HD Home Hiburan Portabel Projector kalawan ningkatna, nyiptakeun katingal leuwih profésional sarta digosok, ngaleungitkeun kabutuhan permukaan dedicated atanapi nangtung, ngurangan clutter sarta nyieun hiji cleaner, spasi leuwih diatur, pikeun ngaronjatkeun nilai brand Anjeun.

Projector portabel C18 ngarojong resolusi 4K kalawan ukuran projected 30 "-120". Eta nyadiakeun gambar incredibly seukeut tur detil, sahingga idéal pikeun nempo pilem-definisi tinggi, acara TV, sahingga sampurna pikeun ngumpul babaturan di imah keur hiburan, atawa boga wengi pilem di backyard Anjeun.

Pananyaan
Rincian
Senang sareng Wireless Projector UX-C03 pikeun... Senang sareng Wireless Projector UX-C03 pikeun...
01

Senang sareng Wireless Projector UX-C03 pikeun...

17-04-2023 06:28:25
The Best Budget Projector Mini Portable for Home Movie Theater UX-C03 projectors with screen mirroring are perfect for those who have basic needs a projector a, such as kids or individus who don't need advanced features. Sanggeuspanalungtikan sarta pamekaran éksténsif , projectors kami boga kinerja stabil sarta sirkulasi gancang. Sudut anu ngawangun busur tumut kana kasalametan sareng kaéndahan. Kalayan ukuran layar maksimum 180 inci, cahayana lemes sareng gampang dina panon, nyayogikeun pangalaman ningali anu nyugemakeun. Urangproduk ongkos-éféktifgeus miboga laju repurchase tinggi ti konsumén wareg.
Pananyaan
Rincian
Projector UX-C11 Android 9.0/10.0 Ful... Projector UX-C11 Android 9.0/10.0 Ful...
01

Projector UX-C11 Android 9.0/10.0 Ful...

04-04-2023 01:51:54
Projector Multimedia LED pangalusna 2023 Ultra awét Profesional kalawan layar 300 inci Projector UX-C11 mangrupakeun serbaguna, produk kualitas luhur idéal pikeun rupa-rupa aplikasi bisnis. Projector téh alus teuing dina duanana bahan jeung mintonkeun kualitas. Mibanda tampilan jelas kristal jeung kacaangan maksimum300 ANSI lumens sareng ngadukung resolusi dugi ka 4K. Runtuyan média streaming anu leres-leres otorisasi sareng seueur eusi ogé tos dipasang. Dirancang pikeun genah, éta bisa dipaké kalawan rupa-rupa métode proyéksi. Kami nyayogikeun ranté pasokan anu stabil, kapasitas produksi anu kuat, sareng dukungan saatos penjualan anu dipercaya. Salaku tambahan, kami nawiskeun dukungan OEM pikeun anu resep.
Pananyaan
Rincian
UX-C11 Ultimate FHD Android Multimédi... UX-C11 Ultimate FHD Android Multimédi...
01

UX-C11 Ultimate FHD Android Multimédi...

29-03-2023 02:14:36
Projector 1080P anu calakan sareng ramping kalayan Kustomisasi pikeun pembeli anu terang Kéngingkeun téknologi pangénggalna nganggo proyektor Android ieu. 300 ANSI Lumens sareng kontras 2000: 1 tiasa dianggo di jero ruangan atanapi di luar. Cahya seragam sareng resolusi HD lengkep ogé nawiskeun visi anu optimal pikeun pangguna. Layar proyéksi maksimum tiasa ngahontal 300 inci. Kinerja dissipation panas anu saé kusabab bahan cangkang luhur sareng radiator tabung tambaga. Antarbeungeut éksternal anu beunghar kalebet AV, USB * 2, HD, sareng kartu SD. 2.4G / 5.0G WIFI sareng Bluetooth sayogi. Pikeun konsumén anyar, pesenan ageung atanapi alit tiasa ditampi.
Pananyaan
Rincian
Kompak UX-C03 LED LCD Video Projecto... Kompak UX-C03 LED LCD Video Projecto...
01

Kompak UX-C03 LED LCD Video Projecto...

2023-03-28 05:57:56
Projector Bright Mini anu hemat biaya sareng kustomisasi dukungan layar 120+ inci UX-C03 - projector kalayan kinerja ongkos pangalusna di parusahaan urang! A projector pocketable sarta fungsional pikeun mawa kaperluan mana, nu sells ogé sakuliah dunya. Bahan anu ditingkatkeun sareng téknologi anu ditingkatkeun kalayan kontras 1500: 1 max sareng 120 ANSI Lumens, nganteurkeun kualitas tampilan anu langkung saé dibandingkeun sareng proyektor 600P anu dibandingkeun. Nepi ka 180 inci layar ageung parantos tiasa nyumponan seuseueurna jalma di pasar pikeun kabutuhan proyektor layar 150+. Henteu masalah ukuran kustomisasi bets tiasa dilaksanakeun.
Pananyaan
Rincian
UX-Q7 Android Smart LED Projector kalawan ... UX-Q7 Android Smart LED Projector kalawan ...
01

UX-Q7 Android Smart LED Projector kalawan ...

18-03-2023 01:30:17
Mini Hot-ngajual Portabel Projector jeung Multimedia rojongan WIFI jeung Bluetooth UX-Q7 - A projector trendsetting anyar, dirancang dina bahan hideung bodas stylish, populér kalayan jalma ngora. Tim R&D terampil kami parantos nyiptakeun desain luar, nyababkeun angka penjualan anu pikaresepeun sareng pesenan langsung. Ngalaman téknologi panganyarna ku layar toél responsif. Ngahasilkeun gambar stunningly jelas tur vivid kalawan 4000 lumens sarta rasio kontras maksimum 2000:1. Sajaba ti éta, kalawan speaker dual dilengkepan Dolby Sakuliling sora, pamaké bisa ngarasakeun pangalaman immersive kawas bioskop. Produk urang ogé ngarojong kustomisasi massa!
Pananyaan
Rincian
UX-C11 1080P Projector Komérsial Pho... UX-C11 1080P Projector Komérsial Pho...
01

UX-C11 1080P Projector Komérsial Pho...

18-03-2023 01:10:46
High Quality HD Portable Keystone Projector sareng WIFI sareng Bluetooth ka Laptop pikeun kantor Projectors LED dirancang husus pikeun rapat kantor nyambung ka telepon gancang sarta gampang. Kalayan kacaangan anu luhur sareng rasio kontras, proyektor UX-C11 ngahasilkeun unjuran anu katingali jelas sanajan dina lingkungan anu terang. Kombinasi blok warna anu tiasa disaluyukeun ngamungkinkeun integrasi anu mulus kana rohangan kantor mana waé. Tambih Deui, proyektor téh fléksibel tur adaptable - gampang dipasang na repositioned pikeun nyocogkeun ngarobah kaperluan kantor. Kalayan 2.4G/5G versi transfer nirkabel dual kami, pamaké bisa mindahkeun file badag kalayan kapercayaan.
Pananyaan
Rincian
UX-C03 Quality Pocket Colorized Kulawarga ... UX-C03 Quality Pocket Colorized Kulawarga ...
01

UX-C03 Quality Pocket Colorized Kulawarga ...

2023-02-20 02:35:18
Projector lightweight kalawan vérsi nu bisa dipilih jeung kombinasi warna pikeun téma ngaropéa ngarojong 1080p video decoding jeung sambungan HDMI. Garapan réduksi bising sareng spiker stereo. Cocog jeung pamakéan di imah jeung backyard pilem peuting. Produktivitas bulanan di 50k+. Ngarojongjasa OEMjeung 12 bulan jaminan
Pananyaan
Rincian
UX-C12 Miracast FHD Portabel S ... UX-C12 Miracast FHD Portabel S ...
01

UX-C12 Miracast FHD Portabel S ...

04-02-2023 06:50:34
OEM multi-versi layar casting pangalusna diobral 1080P kacaangan tinggi projector Top ngonpigurasi projector UX-C12 Vérsi Miracast. Fitur fungsi babagi layar nirkabel, cocog pikeun pilem, video kaulinan, presentasi, jsb dina alat nu bagerak. Dilengkepan resolusi 1080P asli, ngadukung 4k, sareng kacaangan 300 ANSI lumens. Rasio kontras pangluhurna dina 2000:1 kalayan ukuran proyéksi maksimum 300". Populér diantara individu sareng perusahaan. Rojongan customizations sarta layanan OEM. Nyadiakeun layanan garansi 12-bulan aftersale.
Pananyaan
Rincian
UX-C12 Android 1080P 4K Portabel Smart... UX-C12 Android 1080P 4K Portabel Smart...
01

UX-C12 Android 1080P 4K Portabel Smart...

04-02-2023 06:47:25

Panganyarna android 10.0 multimédia spésifikasi luhur model portabel kinerja luhur

Versi Android tina modél panganyarna UX-C12. 1080p résolusi fisik nyata, 8000 lumens kacaangan unggul, jeung 2000: 1 rasio kontras. 2+16GB Android 10.0 Sistim inbuilt. Kustomisasi anu fleksibel dina warna, pakét, logo, sareng GUI ngahémat biaya anjeun dina urutan massal. Rupa-rupa sambungan input HD, USB, AV, jeung palabuhan kartu SD. Urang nyadiakeun layanan OEM, ngahasilkeun50000 potongan per bulan . Sampel sayogi sareng garansi 1 taun kalebet saatos penjualan pikeun ngajamin kualitas.
Pananyaan
Rincian
UX-C12 Android 1080P 4K Portabel Smart... UX-C12 Android 1080P 4K Portabel Smart...
01

UX-C12 Android 1080P 4K Portabel Smart...

04-02-2023 06:40:07
Versi Android tina modél panganyarna UX-C12. 1080p résolusi fisik nyata, 8000 lumens kacaangan unggul, jeung 2000: 1 rasio kontras. 2+16GB Android 10.0 Sistim inbuilt. Kustomisasi anu fleksibel dina warna, pakét, logo, sareng GUI ngahémat biaya anjeun dina urutan massal. Rupa-rupa sambungan input HD, USB, AV, jeung palabuhan kartu SD. Urang nyadiakeun layanan OEM, ngahasilkeun50000 potongan per bulan . Sampel sayogi sareng garansi 1 taun kalebet saatos penjualan pikeun ngajamin kualitas.
Pananyaan
Rincian
UX-C12 Miracast Estetika HD Portabel... UX-C12 Miracast Estetika HD Portabel...
01

UX-C12 Miracast Estetika HD Portabel...

02-02-2023 03:03:09
luminance tinggi speed gancang projector nirkabel panon-catching pikeun rupa-rupa kagunaan UX-C12 gaduh resolusi asli 720P sareng kacaangan 7500 lumens anu luar biasa, bari ngadukung sumber eusi dina resolusi 1920x1080P. Éta nganteurkeun gambar anu langkung terang sareng warna anu terang pikeun pangalaman ningali anu langkung saé. C12 nawarkeun cara nu panggampangna pikeun eunteung layar ku sambungan kabel-gratis atawa kabel. Gampang nyambung ka alat ios atanapi Android ngalangkungan jaringan Wi-Fi dual-band atanapi ngan saukur nganggo kabel USB / Lightning. Pamutahiran konfigurasi sareng pilihan kustomisasi sayogi. Contact us tur pilih parameter idéal anjeun sarta penampilan pikeun produksi masal.
Pananyaan
Rincian